Laserscanning af Ny Herlev Hospital

I forbindelse med opførelsen af Ny Herlev Hospital, har Tvilum Landinspektørfirma A/S assisteret SWECO med as-built dokumentation af betonkonstruktioner. Tvilum Landinspektørfirma A/S har foretaget en scanning af betondækkene og på den baggrund analyseret og udpeget præcise områder hvor ujævnheder i overfladen ikke har overholdt tolerancen.


Laserscanning

I forbindelse med opførelsen af Ny Herlev Hospital, har Tvilum Landinspektørfirma A/S assisteret SWECO med as-built dokumentation af betonkonstruktioner.

Tvilum Landinspektørfirma A/S har foretaget en scanning af betondækkene og på den baggrund analyseret og udpeget præcise områder hvor ujævnheder i overfladen ikke har overholdt tolerancen.

I samarbejde med SWECO har Tvilum Landinspektørfirma A/S ligeledes foretaget as-built opmåling med laserscanner af de indre betonkærner samt støbningen af betondækkenes kanter.

Her var Tvilum Landinspektørfirma og SWECO ligeledes ansvarlige for analyse af data samt at udpege evt. afvigelser mellem de projekterede data og det opførte.

Novo Nordisk
I forbindelse med anlæg af Novo Nordisk nye råvareanlæg i Hillerød har Tvilum Landinspektørfirma A/S udført opmåling med drone af betondæk med udlagte varmeslanger.